Resultaten voor funda

+
+
+
+
+
+
+
+

     funda
 
Funda wint rechtszaak om voortrekken NVM makelaars Wegwijs.nl.
Nationale Hypotheek Garantie. Toon alles 382 begrippen. Zoek je een goede bestemming voor jouw kapitaal? Gratis online presentatie: rendement op je vermogen. Nieuws Funda wint rechtszaak om voortrekken NVM makelaars. NVM-makelaars hadden in het verleden een streepje voor op Funda, bijvoorbeeld bij de presentatie van woningen.
Nieuwe batch! Deze Bossche huizen staan net op Funda.
Bron: Funda Bron: Funda Bron: Funda Bron: Funda Bron: Funda Bron: Funda. Bekijk hier meer foto's.' Een losstaand bad in de slaapkamer, hypermoderne keuken en uitzicht op de Sint-Jan vanaf het balkon; bij dit luxe appartement heb je het allemaal.
Huizensite Funda: de huizenmarkt wordt nog krapper.
Huizensite Funda komt met prognoses: De huizenmarkt wordt nog krapper. Huizensite Funda komt vanaf vandaag elke maand met een prognose van wat er op de woningmarkt gaat gebeuren. De website houdt enquêtes en leest datagegevens uit die inzicht geven in het vertrouwen, de intenties en het gedrag van woningzoekenden en huizenbezitters.
Onze beoordelingen op funda / OZP Makelaars.
Oh No, you either have JavaScript turned off or your browser doesn't' support JavaScript. Bel 078 6351753. OZP op Funda. de makelaars van Dordrecht. Verkopen via OZP Full-Service. Zelf verkopen via OZP Direct. Woningtaxaties vanaf 525, inclusief BTW en validatiekosten.
Funda Müjde.
Vrouwen in de Media, Vrouwen in de Schijnwerpers Vrouwen op het Podium, Vrouwen op het Witte. 1447 1 Blog, Columns Funda feb 12, 2019. Funda stelt zich aan 2019. Funda stelt zich aan In de theaters Voor speellijst klik hier.
Funda voelt zich niet belemmerd door makelaars.
Tekst Krant 26 sept 17 Eva Rooijers. Interview Funda voelt zich niet belemmerd door makelaars. Registreer nu en lees.: Funda voelt zich niet belemmerd door makelaars. Gratis registreren Heeft u een FD.nl account of bent u abonnee van Het Financieele Dagblad?
funda reviews Lees klantreviews over www.funda.nl.
Geweldige site met een enorm woningaanbod. Wij hebbben ons huidige huis via Funda gevonden en zoeken nu weer een ander huis via Funda. Vooral handig als je een huis in een andere stad zoekt want bijna alle makelaars staan op Funda.
Funda: de bezoekerscijfers Mooijekind Vleut Makelaars.
De getallen laten dus wel zien dat er een deel van de verkopers zich om Funda heen beweegt. Kopers die zich bijvoorbeeld laten bijstaan door een aankoopmakelaar en niet hoeven wachten tot een huis op Funda verschijnt maar eerder hun slag slaan.
Amerikaanse investeerder wil zich bij Funda inkopen Funda gaat nog niet in op het bod De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
De Amerikaanse investeerder General Atlantic wil zich voor een kwart tot ruim eenderde inkopen in Funda, meldde het Financieele Dagblad maandag. Funda en meederheidsaandeelhouder NVM wilden geen mededelingen doen over de flirt van de belegger, maar omgerekend komt het bod neer op een totale waarde van Funda van 240 miljoen euro.
Framing op Funda: dit is wat verkoopteksten écht betekenen Wonen gelderlander.nl. Weer. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple Appstore.
Framing op Funda: dit is wat verkoopteksten écht betekenen. Een huis in originele staat, is dat een bouwval of een authentiek pareltje? Woningsite Funda is dé plek voor mensen die een huis zoeken, maar hoe moet je de teksten interpreteren, die bij de advertenties staan?

Contacteer ons