De Sauna van Diemen

Huisregels

Een bezoek aan de sauna moet een onbezonnen moment van ontspanning zijn. Zonder druk, zonder dagelijkse besognes en even weg van de hectiek.

Toch bestaan er bij ons, zoals in de samenleving van alledag, ook regels om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Bekijk de huisregels
 

Over De Sauna van Diemen

Onze boodschap:

Gezond en gezellig, ideale combinatie van sauna en culinair genot

De Sauna van Diemen is sinds 2013 met succes weer geopend. Na diverse verbouwingen zijn we trots op het resultaat. We hebben alles aangepakt en een sfeer neergezet, die ervoor moet zorgen, dat u een bezoek aan onze sauna als een korte vakantie ervaart, een weldaad voor lichaam en geest. Saunacabines met verschillende temperaturen, waaronder ook een ‘stiltesauna’ voor diegenen, die even helemaal tot zichzelf willen komen. Zonder afleiding en de waan van de dag. Want dat is het effect van de sauna. Niet alleen hét middel om afvalstoffen kwijt te raken, maar ook een moment van bezinning, het opladen van uw accu, waarna u het hectische, dagelijkse leven weer kunt oppakken met een frisse blik.

Onze sauna heeft vooral een sociale betekenis. Bijkletsen met je beste vriendin op de speciale vrouwendag, iedere woensdag. Of wél gemengd, de rest van de week, en genieten met een groepje vrienden of lekker knus samen. De ideale combinatie: gezond en gezellig, dat is onze boodschap.

Naast onze diverse saunacabines, infraroodcabine, whirlpools, het stoombad, het zwembad, het restaurant met open haard en de rustruimte, bieden we u een aparte afdeling Beauty. Schoonheidsspecialistes en masseurs staan voor u klaar om u een behandeling te geven, op maat gesneden. Met persoonlijke aandacht als eerste prioriteit, waarbij al uw individuele wensen worden vervuld.

Wij wensen u een warm verblijf in onze sauna.

Team de sauna van diemen.

Copyright De Sauna van Diemen - Alle rechten voorbehouden